Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Halk Partisi Eğitim İş Sendikasının Aksaray’daki açılışına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı, Eğitim-İş sendikasının Aksaray şube açılış törenine katılım sağladı. Gerçekleşen açılış törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk de katılım sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Eğitim-İş Sendikası, Aksaray’da şube açara, Aksaray’daki eğitimcilerle bir araya gelmek istiyor. Bu kapsamda gerçekleşen açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı temsilcileri de katılımlarıyla destek verdi. Gerçekleşen açılış törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir, İlçe Başkanı Sibel Altınpınar ve çok sayıda parti yöneticisi ve üyesi katılım sağladı.

Eğitim İş Sendikasının Aksaray’daki şube açılışına, Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay da katılım sağladı. Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Yurt İçi Örgütlenme Sorumlusu Ali Abbas Ertürk, “Eğitim iş genel başkanı Sayın Kadem Özbay’ın katılımlarıyla gerçekleşen coşkulu açılış töreni için şube başkanı Ahmet Eraslan şahsında tüm sendika yöneticilerimizi kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe