Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray temsilcileri bölge illerin toplantılarına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray temsilcileri, şehir içerisindeki çalışmalarının yanı sıra bölge illerin İl Danışma Kurulu Toplantılarına da katılım sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, 27’inci Dönem Milletvekili Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cansu Bülbül ve beraberindeki yönetim heyeti; Kayseri ve Nevşehir’de gerçekleşen İl Denetim Kurulu Toplantılarına katılım sağladı.

Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Yurt İçi Örgütlenme Sorumlusu Ali Abbas Ertürk, “Partimizin sorunlarını ve çözümlerini konuştuk ,görüş alışverişinde bulunduk. Bu başarılı organizasyon için Kayseri İl Başkanımız Feyzullah Keskin ve Nevşehir İl Başkanımız Bülent Yumuş,  nezdinde tüm örgütümüze teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Organizasyonlar kapsamında bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi temsilcilerinin, ülke içerisinde gerçekleşen diğer pek çok toplantıya katılım sağlaması ve partililer ile ortak bir konuda bir araya gelip görüş alışverişi yapması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe