Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Demir vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelin Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretlerini sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray’da Belediye Başkan Adayını açıklamasının ardından çalışmaların tüm hızıyla başlayan Pelin Yıldırım Demir, şehir içerisinde sokak sokak gezmeye devam ediyor. Aksaray’da sık sık vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya gelmeye çalışan Pelin Yıldırım Demir, bu kapsamda çarşı esnafı ile bir araya geldi. Türkiye’nin içerisinden geçtiği enflasyon durumunun Aksaray esnafını ne derecede etkilediği konusu üzerinde duran aday Demir, esnafların istek ve önerilerine kulak verdi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelin Yıldırım Demir, burada yaptığı açıklama kapsamında; “Aksaray’ımızı sokak sokak, mahalle mahalle dolaşmaya, hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Biz, tüm hemşehrilerimiz mutlu olsun istiyoruz. Her Aksaraylı mutlu olana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe