Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CUMHURİYET, ANADOLU’DA YÜKSELTİLEN BAYRAĞIN GÖLGESİNDE KURULDU

aksaray milletvekili cengiz aydoĞdu

aksaray milletvekili cengiz aydoĞdu 29 ekim cumhuriyetbayramı vesilesi ile yaptığı yazılı basın açıklamasında;

“1923 yılında milletimizin binlerce yıllık devletgeleneğinin milli tasavvurla buluşan son fidanı olan türkiye cumhuriyeti’nin95. yıldönümünün coşkusunu ve heyecanını, en önemlisi de gurur ve iftiharınıbugün milletçe idrak ediyoruz.

bu anlamlı günde, gazi mustafa kemal atatürk başta olmaküzere, cumhuriyetimizin sağlam temelleri atan herkesi, İstiklal mücadelesikahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

milletimizin, maneviyatından ve asli köklerinden aldığıinanç ve güçle tarih sahnesindeki yerini aldığı İstiklal mücadelesindekibaşarımızı nasıl birlik ve beraberliğimize borçluysak, bugün önümüzeçıkabilecek engelleri aşmak için yine birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır.millet – devlet bütünlüğü ile mutlu ve müreffeh, manevi ve milli değerlerebağlı insanların bir arada huzur içinde yaşayacağı türkiye cumhuriyeti’nde herzorluğun üstesinden geleceğimizin inancı içindeyim.

bu vesile ile cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yıldönümünde gazi paşamızı ve silah arkadaşları ile aziz vatanımızın bölünmezbütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizirahmet niyazı ve saygı ile anıyor, milletimizin cumhuriyetinin ebed – müddetolması ve azmi ile türkiye’nin bayramını kutluyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bu haberin fotoğrafı yok
Sıradaki Haber Aksaray’da Otomobil Traktör Bayisine Girdi; Sürücü ve yolcular şok geçirdi!