Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CUMHURBAŞKANINA DESTEK İÇİN YOLLARDA

İç ve dış düşmalarımızın

İç ve dış düşmalarımızın oyunlarını bozacağız!

aksaray da  bir işadamı süslediği kamyoneti ile yollara düşerek 24 haziran seçimlerindecumhurbaşkanına destek toplamak için aksaray’ın 68 köy ve kasabasında gezerek cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan’a destek istiyor.

aksaray’lı İş adamı yılmaz İlhan süslediği kamyoneti ileyollara düşerek 24 haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimler içincumhurbaşkanına destek toplamak için aksaray’ın 68 köy ve kasabasını gezerekvatandaşlara  24 haziran seçimlerininönemini ve dünya ülkelerinin türkiye’ye üzerindeki oyunlarını ve hesaplarınıanlatıyor.

İş adamı yılmaz İlhan ; evet bugün bağlıkaya’dayızyaklaşık 3 gündür 29. gezi yerimiz 68 köy gezeceğiz diye yola çıkmışolduğumuzda  bugün bağlıkaya’daki  kasabasındaki arkadaşlarımızın talebi üzerineburaya geldik. allah izin verirse  cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ın başkan olması için çıkmış olduğumuz buyolda  dünyanın her türlü çevirmiş olduğuoyun üzerine cumhur başkanımızın yapmış olduğu dik duruşu ile bizlerin önündedurması hasebi ile bizlerde onun için mücadeleye devam edeceğiz. Çünküyahudilerin oyunlarına aynı zamanda içimizdeki hainlerin  çevirmiş olduğu planlara rağmen  türkiye her geçen gün büyüdü büyümeye dedevam edecek. biz bu yolda cumhurbaşkanımızın her zaman yanında olduk yanındaolmaya da devam edeceğiz.

neden böyle bir şey gereksiminde bulundunuz?

erken seçimler olması hasebi ile türkiye’de ilk defagerçekleşen bir ittifak gündeme geldi. cumhurbaşkanımızın bu ittifakla ilgilihareket etmesi ve  erken seçiminolacağını bildirmesi üzerine bizlerde kendimizce neler yapabileceğimizidüşündük. Çünkü aksaray da çıkan yaklaşık 74 milletvekili aday adayımız var. buaday adaylarımız mücadelelerini yaparken bizde sahada çalışmak istedik. Çünküdünya cumhurbaşkanımızı izliyor, bu seçimi izliyor. türkiye’nin bu seçimsonucunda nasıl bir sonuç çıkaracağınız izliyor. bizlerde dünyanın gözünüdikmiş olduğu ülkemize onların fırsat bulamaması için mücadele etmeye devamedeceğiz. biz bir bütün olarak ülkemiz için çalışmak için bu yola çıktık.bulunmuş olduğumuz tüm köylerde de bunu dillendiriyoruz. daha fazla kişiyenasıl ulaşabiliriz, daha fazla kişi ile nasıl mücadele edebiliriz düşüncesi ileyola çıktık. İnşallah rabbim 25 haziran sabahında  cumhurbaşkanımızı  %60,65’lara varan bir sonuçla  dünyaya sesini duyuracağına inanıyoruz dedi.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

  Sivas’ta yolun karşısına geçmek
Sıradaki Haber Ambulansın çarptığı yaya yaralandı