Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

COŞKUN ABD’NİN TAVRINI KINADI

aksaray barosu başkanı av.beytullah

aksaray barosu başkanı av.beytullah coŞkun’un gündemeİlişkin yapmış olduğu basın açıklamasında;

“Öncelikleaksaray barosu yönetimi ve avukatları olarak, hakkâri’de mehmetçik eşine veevladına yönelik hain saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize allahtan rahmet vekalanlara başsağlığı diliyoruz.

yüce türkyargısının ülkemizde tutuklu bulunan rahip andrew brunson ile ilgili ev hapsiuygulaması konusundaki tedbir kararına karşı abd hükümetinin ağıreleştirilerini, ambargo uygulama tehditlerini ağır bir dille kınıyoruz.           

amerikabirleşik devletler yönetiminin açıklamalarının, bir nato müttefiki olanülkemize yönelik kullanılan tehditkâr dilin kabul edilmesi mümkün değildir.

türkiye kendikaderini tayin eden tam bağımsız ve egemen bir ülkedir. brunson davası da, tambağımsız ve egemen bir ülkede olması gerektiği gibi kendi mecrasındailerleyecek, yüce türk adaleti nihai sözü söyleyecektir.

türkiye birhukuk devletidir ve türk adaleti herkese eşit mesafededir. ucuz tehditlerekarşı da tahammülümüz yoktur. abd’li muhataplarımız, millet adına hükümveren türk yargısının kararlarına saygı duymak zorundadır.

rahip brunsonkararı çok önemli bir karardır. bu milletin ve bağımsız türk yargısının dikduruşudur.  onurudur. tam bağımsıztürkiye cumhuriyeti devleti sonucu her ne olursa emperyalizme ve kapitalizmeboyun eğmeyecektir” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

TOKİ'den 51 il için müjde!
Sıradaki Haber TOKİ’den büyük avantaj; TOKİ, Aksaray’ında içinde bulunduğu 51 ilde arsa satışı yapacak!