Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

COŞKUN, 96. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

aksaray barosu başkanı avukatbeytullah

aksaray barosu başkanı avukatbeytullah coŞkun;30 ağustos zaferinin 96.yıldönümü nedeni ile yayınlamış olduğukutlama mesajında şu ifadeler yer verdi.

coşkun; “anadolutopraklarının kesin biçimde düşmandan atılması sonucunu doğuran 26 ağustos 1922den başlayıp 30 ağustos 1922 de tük milletinin zaferi ile sonuçlanan büyüktaarruz ve zaferin 96. yıl dönümünü  kutlu olsun.

30 ağustos 1922 tarihindegazi mustafa kemal atatürk ve silah arkadaşları, türk milletine reva görülenesareti reddederek, tarihimizin şanlı zaferlerine altın harflerle yenisinieklemişler ve türk milletinin gücünü görmek isteyenlere tarihi bir dersvermişlerdir. 

30 ağustos zaferi bir kezdaha göstermiştir ki; türk milleti, bağımsızlığına, birliğine ve gelişmeye olanisteğine karşılık önüne çıkan bütün engelleri bendini yıkan su misali ortadankaldırmış, her dönemde milli birlik ve beraberliğini korumuş ve bu birlikiçerisinde her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başarmıştır.

bu duygu ve düşüncelerle,büyük zaferin 96.yıldönümünü şahsım ve aksaray barosu adına kutluyor;bağımsızlığımızı ve büyük bir devlet olmamızı sağlayan 30 ağustos zafer’inibize armağan eden başta ulu Önder gazi mustafa kemal atatÜrk olmak üzere bütünsilah arkadaşlarını, kutsal vatanımız için canlarını seve seve feda eden azizşehitlerimizi, kahraman gazilerimizi şükran ve minnet duyguları ile anıyorum”dedi

haber merkezi. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Eğitim Sen Şube Başkanı
Sıradaki Haber Mülakat tartışması alevlendi; Ali Toprak mülakat adaleti yok ediyor!