Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı, 19 eylül gaziler günü nedeniyle bir mesajyayınladı.

başkan yazgı 19 eylül gaziler günü nedeniyle yayınladığı mesajında,“tarihin her safhasında vatanımızın birliği, milletimizin bağımsızlığı,bayrağımızı ve kutsal değerlerimizi korumak için şehit ve gazilerimiz emsalsizbir fedakârlık sergilemişlerdir. Şehitlik mertebesinde olduğu gibi gazilik debizim için onurlu bir mevkiidir. bu nedenledir ki; gazilerimiz, milletimizingönlünde saygın kişilerdir ve hep de saygın olarak kalacaklardır” dedi.
mukaddes vatan toprağımızın bölünmez bütünlüğü sağlamak için göğüslerini siperederek hiç düşünmeden canını ve kanını veren aziz Şehitlerimiz ve gazilerimizinbu fedakârlıklarının hiç zaman unutulmayacağının altını çizen başkan yazgı,“bağımsızlığımızın temelini atan, vatan topraklarının her noktasında ayyıldızlı bayrağımızın gurur ve özgürce dalgalanmasına vesile olan şehit vegazilerimize çok şey borçluyuz. onlar için ne yapsak azdır. bu vesile ilemilletimizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyan gazilerimizingününü kutluyor, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşmış kahraman polis veaskerlerimizi saygıyla anıyorum” dedi.

başkan yazgı, aksaray belediyesi olarak Şehit ve gazilerle ailelerinegereken önemi ve desteği her zaman verdiklerini ifade ederek “ Şehitailelerimiz ve gazilerimiz bizlerin baştacıdır. onlara gereken desteği ve önemiveriyoruz. piri mehmet paşa Çarşısında Şehit ve gazi aileleri koordinasyonmerkezi açarak Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimize tahsis ettik. daha önceolduğu gibi inşallah bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklindekonuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kırıkkale’de çıkan yangında 4 baraka
Sıradaki Haber Çıkan yangında 4 baraka ve 1 otomobil kullanılamaz hale geldi