Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Coğlakı’nın genç ve dinamik muhtar adayı! Mahallemizi geleceğe hazırlayacağım

Coğlaki Mahallesinin güçlü sesi

Coğlaki Mahallesinin güçlü sesi ve Coğlaki’nin geleceği parolası ile Coğlaki Mahallesi Muhtarlığına aday olan Gökhan Canlı, Çoğlaki Mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu belirterek Coğlakililerin oylarına talip olduğunu söyledi.

“Mahallemize projelerimizle adayım”

Coğlaki Mahallesi Muhtar Adayı Gökhan Canlı, Coğlaki Mahallesi’nin genç ve dinamik bir muhtar adayına layık olduğunu düşünerek ve artık vakit, hizmet vaktidir diyerek önümüzdeki yerel seçimlerde Coğlaki Mahallesi muhtar adayı olmaya karar verdim. Mahallemiz için düşünmüş olduğumuz, gerçekleştirmek için sabırsızlıkla beklediğimiz ve mahallemize vizyon kazandıracak birçok proje için desteklerinize talip olduğumuzu belirtirken, artık Coğlaki için hizmet vakti olduğunu tüm Aksaray’ımıza duyuruyoruz” dedi.

Yıllardır Aksaray’da esnaflık yaptığını ve Coğlaki Mahallesinin merkez de daha fazla hizmet alması için aday olduğunu söyleyen Gökhan Canlı, Coğlaki Mahallesi benim için sadece bir fiziki alan değil, aynı zamanda ailem ve topluluğumdur. Adaylık sürecimde önceliğim sizlerin ihtiyaçlarına duyarlı olmak ve sorunlarınızı çözmek olacak. Mahallemizin altyapısını, güvenliğini, çevre düzenlemesini, eğitim, kültür ve sosyal etkinlikler gibi konularda somut projeler geliştireceğim. Mahallemizde birlik ve dayanışmayı güçlendirmek, mahalle sakinleri arasında iletişimi artırmak ve karar süreçlerimize katılmanızı sağlamak için var gücümle çalışacağım. Mahallemizin sesinin daha fazla çıkması ve geleceğe birlikte inşa etmek için oylarınıza talibim” dedi.

Coğlaki Mahallesine hizmet etme adına ziyaretler yapan Coğlaki Mahallesi Muhtar adayı Gökhan Canlı, Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz. Kararları birlikte alacağız. Her zaman bizlere ulaşabilecek, sorunlarınızı en kısa zamanda çözümlenmesi için durmaksızın çalışacağım. Benim tek derdim var o da Coğlaki mahallesinde daha yaşanabilir bir mahalle ortamı oluşturmaktır. Burada kocaman bir aile düşüncesi ile hizmet edeceğim.

Geleceğimiz, Çocuklarımız için yaşanabilir bir mahalle oluşturacağız.  Mahallemizde güvenli trafik için gerekli tüm tedbirleri alacağız. Mahallemizde güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkaracağız Mahallemizde spor kültürünü oluşturacağız. Mahallemizde, özel günlerde birlik ve beraberlik ruhu oluşturacağız.  Mahallemizde kitap konağı projesinin uygulanması için gerekli çalışmaları yapacağız. Öğrencilere ilave eğitim kursları ve kütüphane gibi kaynaklar sunarak eğitimi desteklemeyi amaçlıyoruz diyen Coğlaki Mahallesi Muhtar adayı Gökhan Canlı, bu ve bunun gibi daha sonra açıklamayı planladığım projeleri hayata sunmak için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Haber: Avni Kuru