Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocukların ve gençlerin ilgi odağı; Aksaray Bilim Merkezi

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde hayata geçirilen projeler arasında yer alan Bilim Merkezi, çocukların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bilim Merkezi içerisinde yer alan birbirinden farklı uygulama alanı, çocukların bilim dünyasını geliştirmeye yardımcı oluyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen yapılar arasında bulunan Bilim Merkezi, çocukların ve gençlerin ilgi odağı olmayı sürdürürken, merkez içerisinde yer alan uygulama alanlarının sayısı ve çeşitliliği her geçen gün artmaya devam ediyor.

Bilim Merkezi içerisinde afet simülasyonu ve kelebek simülasyonu gibi çeşitli uygulamalar yer alırken, aynı zamanda çocukların tarımcılıkla buluşmalarına olanak tanıyan sera alanı da yer alıyor. Bilim Merkezi içerisinde maket uçak yapımı gibi çeşitli faaliyetler de mevcut iken, çocukların yoğun olarak ilgi gösterdiği alan ise sosyalleşme alanları oluyor. Çocuklar ve gençler, burada arkadaşları ile bir araya gelerek Bilim Merkezi’ndeki çeşitli uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulunuyor.

Ağustos Gerçe