Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocukların Mutluluğu İçin Yeni Bir Adım: Güzelyurt Belediyesi’nden Gelveri Çocuk Oyun Parkı!

Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal

Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Değirmencioğlu başkanlığı hayata geçirilen projeler arasında bir yenisi daha yer aldı. İlçenin gelişim ve büyümesine olanak tanımak amacıyla faaliyetlerde bulunan Güzelyurt Belediyesi, çocukların doyasıya eğlenebilmeleri adına Gelveri Çocuk Oyun Parkının montajını gerçekleştirdi.

Çocukların güvenli yerlerde oynayabilmeleri ve eğlenceli aktivitelerde bulunmalarını katkı sunmak adına çalışmalarının devam ettiği çocuk oyun parklarına bir yenisi daha eklendi.

Güzelyurt belediyesi tarafından Gelveri Yapı Kooperatifi sakinlerinin talepleri doğrultusunda çocuk parkı temin edilerek oyun parkı yerine montajları yapıldı. Çocuklar için hayata geçirilen yeni bir park çalışması ile çocukların kullanımına sunuldu.

Çocukların doyasıya vakit geçirmeleri adına harekete geçen Güzelyurt belediyesi, çocukların güvenli bir ortamda eğlenebilmeleri için gerçekleşen park çalışmaları tamamladı.  Güzelyurt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Önümüzdeki bahar döneminde her mahallemizde uygun yerlere çocuk oyun parkları yapım işimiz devam edecektir” ifadesi yer aldı.

Haber: Fatma Altınok