Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocukların kalbinde yeşeren bilinç; Aksaray’da iklim değişikliği atölyeleri!

İklim değişikliği farkındalık atölye

İklim değişikliği farkındalık atölye çalışmaları yapılması için Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA), Kuzeyboru ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalanmasının ardından Aksaray Merkez ve İlçelerde çalışmalar başladı.

      2

İmzalanan protokol kapsamında Aksaray merkez ve ilçelerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik iklim değişikliği farkındalık atölye çalışmaları yapıldı.

İklim değişikliği farkındalık atölyesi projesi kapsamında Aksaray merkez ve ilçelerinde 5.sınıflarda eğitim öğretim gören öğrencilere iklim değişikliğinin olumsuz etkileri konusunda bilinçlenmesini sağlamak amacıyla bir araya gelindi.

Öğrenciler iklim değişikli konusunda düşünmeyi ve davranış değişikliğini teşvik etmek maksadıyla, protokol kapsamındaki okullardaki çocuklar için iklim değişikliği farkındalık atölye çalışmaları yapıldı.

Atölyelerde yapılan etkinliğe Kuzeyboru voleybol takımının oyuncuları da öğrencilere eşlik etti. 5. sınıf öğrencileriyle birlikte iklim değişikliği konusu kapsamında eğlenceli ve bilgilendirici anlar yaşandı.

Haber: Fatma Altınok