Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İLE OYNAMAYIN

chp aksaray İl başkanı

chp aksaray İl başkanı ramazan koçak, merkez İlçe başkanınazife küçük, chp milletvekili adayları ve partililer, ak parti hükümetlerizamanında ülkenin eğitimi ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi ileçok oynandığını söylediler.

chp aksaray İl başkanı ramazan koçak, merkez İlçe başkanınazife küçük, chp milletvekili adayları ali abbas ertürk, ramazan fidan,pelinsu yıldırım ve ali eşmekaya  vepartililer, ak parti hükümetleri zamanında ülkenin eğitimi ve geleceğimizinteminatı çocuklarımızın eğitimi ile çok oynandığını belirterek; “biz diyoruz ki, çocuklarımızın umutları ile oynamayın. 2 haziran cumartesi günü liseye geçişsınavı ( lgs) yapıldı. sonuçları  22haziran tarihinde açıklanacağı ilan edilmişken, 26 haziran tarihine – seçimsonrasına – ertelendiği duyuruldu. 14- 15 yaşındaki çocuklarımızın umutlarıyla,gelecekleriyle oynanmasına seyirci kalmayacağız” dediler.

Çocuklar bİzİm geleceĞİmİzdİr

chp milletvekili adayları 24 haziran seçimleri öncesindeaksaray merkezde esnaflarla bir araya gelerek, chp’nin ve cumhurbaşkanı adayımuharrem İnce’nin seçim vaatlerinden bahsederek destek istiyorlar. chpmilletvekili adayları köy ve kasabalardan gelen vatandaşların katıldığı salıpazarında ve eski sanayi caddesindeki esnafları ziyaret ederek vatandaştandestek talep ettiler. chp’nin 24 haziran’da iktidara geleceğini belirtenmilletvekili adaylarının gündeminde yine eğitim vardı.

teog yerine getirilen lgs sisteminde muhakemeye dayalısorular olacağı, çocukların muhakeme yeteneklerinin ölçüleceği vurgulanmıştı.uygulanan müfredat ile çocuklarımıza muhakemeye değil ezbere dayalı eğitimverilirken, çocuklarımızın bilgi düzeylerini muhakemeye dayalı sorularlaölçmeye kalkmak, çocuklarımızın özgüveninin kaybolmasına, umutlarınınkaybolmasına ve geleceklerinin kaybolmasına sebep olur.

kalici mİllİ eĞİtİm polİtİkasi oluŞturacaĞiz

“sürekli oynayarak yap boza dönen eğitim sistemimizi,iktidarımızda tüm siyasi partilerin eşit temsil edildiği komisyonlarda, eğitimcamiasının temsilcilerinin de katılımıyla düzelteceğiz.

geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, gençlerimizibilgileri, yetenekleri doğrultusunda eğiterek, ülkemizin her alanda yetişmişeleman ihtiyacını karşılayacağız” dediler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyespor Sportif direktörü Yakup
Sıradaki Haber Belediyespor Sportif direktörü Ateş, kamuoyundaki isimle görüşmedik