Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ BOYAMA KİTABI

aile ve sosyal politikalar

aile ve sosyal politikalar aksaray İl müdürlüğü kopprojesini aksaray belediyesi tarafından organize edilen kitap günleri’ndetanıttı.

aksaray 2. kitap günler kapsamında 50 numaralı stanttayer alan aksaray aile ve sosyal politikalar İl müdürlüğü, kurum çalışmalarınıanlatmakta olduğu stantta, standa gelen ziyaretçilere, kop boyama kitabı,engelli yazar talip kaya’nın imzalı kitabı, aksaray Çocuk hakları komitesiaylık bülteni tebessüm ve kitap ayracı gibi çeşitli hediyeler verilmektedir.

aksaray aile ve sosyal politikalarİl müdürlüğününhazırlamış olduğu stantta konuşma yapan fatih bedri aslan; İl müdürlüğümüzyapmış olduğu hizmetleri tanıtmak için buradayız. kop okuyor projesi kapsamındaengelli yazar talip kaya kardeşimizin hazırlanan bir kitabımız var. engellikardeşimiz rehabilitasyon merkezinde kalmakta bir kitap hazırlamış bizlerde bukitabı kop okuyor projesi kapsamında bandrollü ve barkotlu bir şekilde bastırıpburadaki sayın misafirlerimize dağıtmak üzere getirdik. aksaray çocuk haklarıkomitesi olarak çocukların haklarını öğretmek ve bu haklarını kullanmaları içinbir dizi etkinlikler düzenleyen bir kuruluştur. bizlerde valilik adına bukonuda hareket ediyoruz.  emin kardeşimyunus emre anadolu lisesi öğrencisi olup çocuk hakları komitesinin eşbaşkanlığı görevini yürütmekte olup standımızda sizleri karşılıyor. aksarayçocuk hakları komitesi bizlere aksaray temalı olarak içinde aksaray çizimleriolan güzel bir boyama kitabı hazırladı. tüm çocuklarımıza ücretsiz olarakdağıtıyoruz. yine bizim il müdürlüğümüzün önemli bir hizmeti olan koruyucu ailemodeli olarak nereden ulaşabildiğinize bulduğunuz bir boyama kitabı ile sizmisafirlerimize sunuyoruz. bizim bir yayın organımızı var ismi tebessüm şuandaüçüncü yılı ve on sekizinci sayısına ulaştı. bu yayını bizim çocuklarımızayarlıyor. Çocuklarımız kendileri editör olarak tasarlıyorlar. her aykonularını belirliyorlar. daha sonra baskı aşamasına geçiyoruz. genelde dijitalortamlarda yayınlıyoruz.  ancak bu ayaözel sayın hanım efendi yeşim pekmez ile yapılan bir röportajımızda var. 10.000adet bastırdık. bu ayki yayın organımız 23 nisan konulu çıktı. aksaray’ımızıntanıtıcı unsurlar ve haberler var. bizlere nasıl ulaşabilirsiniz. yine bizlerbu konuda kitap ayracı hazırladık. bu kitap ayraçlarında hem çocuk haklarıkomitesinin iletişim adreslerine ulaşabilirsiniz. hemde sosyal hesaplaraburadan ulaşabiliyorsunuz. ayrıca telefonlardaki kare kod okuyucu programlarlakare kodu okutarak çocuk hakları komitesine buradan kolayca üye olabiliyorlar.bize üye olanlarla çeşitli etkinliklerde bir arada olabiliyoruz. 

aile ve sosyal politikalar aksaray İl müdürlüğüne bağlısosyal hizmet merkezi bünyesinde aile danışmanlığı hizmeti var. buradakiarkadaşlarımız evlilik öncesi ve boşanma öncesi danışmanlık gibi hizmetlerisosyal hizmet merkezinde ücretsiz olarak sağlamaktadırlar” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kurban
Sıradaki Haber Başkan Dinçer, Belediye Personelleri İle Bayramlaştı