Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇOCUKLAR NORA’DA SİNEMAYLA BULUŞTU

herhafta taşrada bulunan belde

herhafta taşrada bulunan belde ve ilçelerde daha önce sinema ya da alışverişmerkezine gitmemiş çocukları haydi Çocuklar sinemaya” adlı projekapsamında aksaray’ın gözde alışveriş merkezi nora city alışveriş merkezinde bulunsinema salonunda ağırlandı.

taşralı çocukları sinema ile buluşturan nora cityalışveriş merkezi çocuklara avm kültürü aşılarken ikramlarıyla da eğlenceli birgün yaşattı. 

proje kapsamında sultanhanı ilçesinde bir ilköğretimokulundan yaklaşık 40 öğrenciyi ağırlayan nora city bu öğrencilerle birliktealışveriş merkezini gezdi. hayatlarında ilk defa bir alışveriş merkezi görenyaşları 9 ile 15 arasında değişen çocuklar alışveriş merkezinde nasıldavranılır, nelere dikkat edilmelidir, bir alışveriş kültürü nasıl oluşur gibikonular hakkında yetkililerden bilgi aldı. nora city içerisinde bulunan sinemasalonunda patlamış mısır ve içecek eşliğinde kafadarlar filmini izleyenöğrencilere sinemanın ardından ise öğle yemeği ikram edildi.

nora city alışveriş merkezi yetkilileri, çocuklarınmerkeze yaklaşık 40 kilometre uzaktan gelip, bir alışveriş merkezini gezip,hemen ardından da bir sinema filmi izlemelerinin; onların hayatında bir ilk veunutmayacakları bir anı olarak hafızalarına yerleşmesini istedikleri için böylebir projeyi geliştirdiklerini belirterek, “bu tür sosyal etkinliklerimizdevam edecek. İlimizin en ücra köşelerinde, yaylalarında, ilçelerinde vebeldelerindeki öğrencilerimizi sinema ve alışveriş merkezimiz ile buluşturmayadevam edeceğiz” mesajı verdi. 

hayatlarında ilk defa bir alışveriş merkezi gezen vesinemada film izleyen çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken sinemaçıkışında bu imkanı sağlayan nora alışveriş merkezi yetkililerine ve yönetimkurulu başkanı adem girgin’e teşekkür etmeyi de unutmayan çocuklar “bugüngerçekten güzel bir gün geçirdik. kafadarlar filmini çok beğendik. biralışveriş merkezinin bu kadar güzel olduğunu bilmiyorduk. sinemayı geneldetelevizyonlarda görürdük ve ailelerimiz bize anlatırdı. İlk defa biz böyle birortamda bulunduk çok mutlu olduk. bu imkanı bize sağlayan nora city yönetimkurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Baro Başkanı Avukat Ferit
Sıradaki Haber Baro Başkanı Köse; “Bayramlar dayanışmanın güçlendiği günlerdir”