Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuklar, Gazze için futbol maçı yaptılar

Aksaray’da başkanlığını Abdülkadir Ay’ın

Aksaray’da başkanlığını Abdülkadir Ay’ın yaptığı Yeşil doğa derneği tarafından Gazze’de yaşanan insanlık dışı savaşın dramın ve çocuk ölümlerinin bir kez daha gündeme gelip, duyarlılık oluşturulması amacıyla Aksaray’da bulunan futbol takımlarının alt yapıları bir araya gelerek gaz için çocuklar için futbol maçı yaptılar.

Aksaray’da Yeşil Doğa Derneği başkanı Abdülkadir Ay tarafından başlatılan ‘’Gazze için ses ver  ‘’ projesi kapsamında Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu il temsilciliğince milli şuur yükleme ve insanlığı hatırlatma amacıyla cumartesi günü  Aksaray’daki alt yapı takımları arasında dostluk ve kardeşlik maçı yapıldı.

Aksaray Belediye Spor alt yapı takımı ve Aksaray 68 spor alt yapı takımları Aksaray Dağılgan stadyumunda bir araya gelerek Gazze için ses ver afişiyle sahaya çıktılar.

Hakem düdüğüyle başlayan maç kardeşlik ruhu çerçevesinde oldukça iddialı geçti.  Maç bitiminde ise berabere kala takım oyuncuları bir birine sarılarak kardeşliği tüm dünyaya yansıttılar duygulu anlar yaşandı

Uzun zamandır İsrail çocuk yaşlı kadın demeden Gazze’de can alıyordu. Tüm Gazze halkını açık hava hapishanesine mahkum etmişti.
Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta içinde Gazze de hastane bombalanmış 500 kişi katledilmişti. İnsanlığın bittiği yerdeyiz diyen tüm mazlum halklar Gazze için dua etmişlerdi.
Aksaray halkı son haftalarda insanlığa sahip çıkmak için Gazze’de yaşananlara dua ediyor , İsraili lanetliyordu. Haber Ağustos GERÇE