Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çıtak’tan Gençlere Müjde: Aksaray’a Yirmi Dört Saat Açık Şehir Kütüphanesi Geliyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak, seçim çalışılmaları kapsamında hayata geçirmeyi hedeflediği projelerini açıklamaya devam ediyor.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlere az bir zaman kala MHP Aksaray Belediye Başkan adayı olarak açıklamana İrfan Çıtak hedeflediği projelerini açıklamaya devam ediyor.

Aksaray’da öğrencilere ve kitap meraklılarına yönelik bir projesi açıklayan Çıtak müjdeyi verdi. MHP Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak; “Öğrenciler ve tüm kitap meraklıları için kapsamlı bir şehir kütüphanesi kuracağız” dedi.

Çıtak Şehir Kütüphanesi projesini sosyal medya hesabında bir video ile paylaştı. Gençler için yedi yir dört saat açılacak kütüphane gençler için hizmet vereceğini belirtti.

Çıtak yaptığı konuşmasında; “Genç bir aday olarak gençlerimizin her zaman yanındayız. Şehrimizi yirmi dört saat açık olan bir kütüphaneye kavuşturacağız.  İnternet başta olmak üzere tüm alt yapısıyla birlikte yedi yirmi dört açık olan kütüphanemiz bütün öğrencilerimize istediği hizmeti sağlayacak. Bu şehir kazanacak biz kazanacağız” dedi.

Haber: Fatma Altınok