Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çıtak, Türk Anneler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine az bir zaman kala siyasi arenada hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürerken partililerde seçim çalışmaları sürüyor.
Adaylığının açıkladığın ilk günden bu yana seçim çalışmalarını sürdüren Çıtak, esnaf ve vatandaşların yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretleri de gerçekleştirmeye devam ediyor. Türk Anneler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret eden Çıtak burada Türk Anneler Derneği Aksaray Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Kulak ve yönetimi ile bir araya geldi.
Dernek tarafında yürütülen çalışmaların ele alındığı görüşmede Belediye başkan adayı Çıtak seçim çalışmaları kapsamında hedeflenen projelere yer verdi.
Çıtak ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında, “Türk Anneler Derneği Aksaray Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Kulak ve yönetimine gösterdikleri misafirperverlik ve samimiyetleri için teşekkür ederim” dedi.

Haber: Fatma Altınok