Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çıtak; “Şehrimizi cazibe merkezi haline getireceğiz”

Milliyeti Hareket Partisi (MHP)

Milliyeti Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak, seçimlere yönelik hedeflenen projelerini açıklamaya devam ediyor.

Aksaray’ın gelişimine ve büyümesine yönelik hedeflenen projelerin yanı sıra ihtiyaç duyulan çalışmaların gerçekleşmesi amacıyla hedeflenen plan ve projeleri açıklayan Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak yeni bir projesini daha duyurdu.

Belediye Başkan adayı Çıtak, Aksaray’ın en kapsamlı kentsel dönüşüm projesini başlatılması için harekete geçileceğini belirterek Yeraltı çarsı ve kentsel dönüşüm projelerini başlatacağını açıkladı. Aksaray’da yaşanan otopark sorununu ortadan kaldırmak ve yeraltı çarşıları ile istihdam sağlanacağını dile getiren Çıtak, Aksaray’ı cazibe merkezi haline dönüştürüleceğini vurguladı.

Belediye Başkan adayı Çırak, projesine yönelik yaptığı açıklamasında, “Biz bu şehrin en büyük kentsel dönüşüm projesini gerçekleştireceğiz.  Sadece yerin üstü değil, yerin altında da yaşam alanları oluşturacağız.  Ve oluşturacağımız otopark projeleri ile birlikte şehrimizin trafik sorununu çözeceğiz. Yeraltı çarşıları istihdam sağlayacak. Yer üstünde de büyük meydanlar oluşturarak, şehrimizi cazibe merkezi haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok