Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çıtak seçime sayılı günler kala konuşma yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak,  seçim günü sayılı günler kala bir video yayınladı.  Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana 31 Mart mahalli idareler seçimlerine hazırlık yapan Çıtak seçim gününe sayılı günler kala bir açıklamada bulundu.

“Aksaray’ımızın Samimiyetini Aldığımız İçin En Büyük Gururu Yaşıyoruz”

Belediye Başkan adayı Çıtak; “Aksaray’ımızın güzel insanları, yoğun, yorucu bir seçim atmosferinin artık sonuna gelmiş bulunmaktayız. Biz inanıyoruz ki 31 Mart sonuçları ne olursa olsun kazananı biz olduk. Kalplere girdiğimiz için, gönüllere girdiğimiz için ve Aksaray’ımızın samimiyetini aldığımız için en büyük gururu yaşıyoruz. Biz bu şehri birlikte yükselteceğiz, biz bu seçimi iki etap olarak görüyüz. Birinci etap seçimi kazanmak ikinci etap milletimize mahcup olmamak, bizim gideceğimiz başka hiçbir şehir yok” dedi.

“Biz Bu Şehrin İnsanlarıyla Yarın Görev Süresi Bittikten Sonra Yine Yüz Yüze Bakacağız”

Çıtak konuşmasının devamında ise; “Biz bu şehrin insanlarıyla yarın görev süresi bittikten sonra yine yüz yüze bakacağız. Biz yine insanımızın karşına çıktığımızda aynı samimiyeti almak istiyoruz.  Dükkânlarına gittiğimiz esnaf kardeşlerimize, evlerine gittiğimiz ailelerimize, biz sofralarını açan annelerimize her şeyden önce gençlimize o güzel kardeşlerimize çok teşekkür diyorum. Bu seçimin bir yerel seçme olduğunu artık insanımız fazlasıyla farkında parti ayrımı yapan, ekibe, adaya profillere ve vizyona bakan Aksaraylı hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Sadece bir parti değişikliği değil. Biz siyasette algıların değişmesini istiyoruz, biliyoruz ve inanıyız. Bu şehir parti ayrımı gözetmeksizin İrfan Çıtak ve ekibine güven oyu verecektir. Ve biz de bu şehrimize mahcup olmayacağız. Hepimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Haber: Fatma Altınok