Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çıtak, Kırım Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak, seçim çalışmaları kapsamında Kırım Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerine az bir zaman kala siyasi arenada hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana seçim çalışmalarını sürdüren Çıtak, esnaf ve vatandaş ziyaretinin yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretleri gerçekleştiriyor.
Kırım Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Belediye Başkan adayı Çıtak, dernek üyeleri ile bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi. Çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunan heyet, dernek tarafından yürütülen çalışmalar üzerine görüştü.
Belediye Başkan Adayı Çıtak’ı dernek üyeleri sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Belediye Başkan adayı Çıtak misafirperverliklerinden ötürü dernek üyelerine teşekkürlerini sundu
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Çıtak’a dernek ziyareti esnasında, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve parti mensupları eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok