Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çıtak,” Bu şehrin görünmeyen kahramanları belediye çalışanlarımızdır”

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, belediye çalışanlarına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Belediye çalışanlarının şehrin görünmeyen kahramanları olarak nitelendiren Çıtak, belediye çalışanlarının siyasi baskıya maruz kalmaması için çalışacağını dile getirdi.

31 Mart 2024 mahalli idare seçimlerine zaman gittikçe daraldı. Aksaray’ın gelişim ve büyümesine olanak tanımak amacıyla hedeflene çalışma ve projelerine yer veren Çıtak, belediye çalışanlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Belediye çalışanlarının halka sunulan hizmetlerde büyük ayının olmasına dikkat çeken Çıtak, çalışanlar arasında ayrımın olmamasına vurgu yaptı.

Belediye Başkan adayı Çıtak yaptığı açıklamasında, “Bu şehrin görünmeyen kahramanları belediye çalışanlarımız, biz belediye çalışanlarımızın sosyal haklarını alması değer ne ise o noktaya taşıyacağız ve yaşam standartlarını üst seviyeye getireceğiz. Hiçbir belediye çalışanı siyasi baskıya maruz kalmayacak. Özgür, rahat ve hür bir şekilde yaşamlarına devam edecekler, bu şehrin insanı kazanacak” şeklinde konuşmasına yer verdi.

Haber: Fatma Altınok