Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çıtak, Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret etti.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık yapan belediye Başkan Adayı Çıtak, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlar ziyaretlerinin yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretinde bulunuyor.

Bu kapsamda Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret eden Çıtak ziyareti esnasında kurum çalışanları ile bir araya geldi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Çıtak, onların sorun ve taleplerini dinledi.

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarına seçim çalışmaları hakkında bilgiler vererek hedeflenen projelere değindi. Çıtak Aksaray’ın istihdamına büyük oranda etki etmek amacıyla hedeflenen çalışmalarına ziyaretinde yer verdi.

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Çıtak ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, “Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret ettik. Ziyaret sırasında çalışan vatandaşlarımıza kolaylıklar diledik. Misafirperverlikleri ve samimiyetleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Haber: Fatma Altınok