Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CİRO ORANLARI ARTIYOR

sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamındageçen yıla oranla toplam

sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamındageçen yıla oranla toplam ciro %20,8 arttı.

tüik’ten alınan bilgilere göre sanayi, inşaat, ticaret vehizmet sektörleri toplamında takvim etkilerinden arındırılmış ciro endeksi,2019 yılı mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %20,8 arttı. mevsim vetakvim etkilerinden arındırılmış toplam ciro endeksi ise bir önceki aya göre%5,5 arttı.

sanayi sektöründeciro %25,8 arttı,

takvim etkilerinden arındırılmış sanayi ciro endeksi,2019 yılı mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %25,8 arttı. mevsim vetakvim etkilerinden arındırılmış sanayi ciro endeksi ise bir önceki aya göre%5,3 arttı.

İnşaat sektöründeciro %16,2 arttı,

takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi,2019 yılı mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %16,2 arttı. mevsim vetakvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi ise bir önceki aya göre%11,6 arttı.

ticaret sektöründeciro %17 arttı,

takvim etkilerinden arındırılmış ticaret ciro endeksi,2019 yılı mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %17 arttı. mevsim vetakvim etkilerinden arındırılmış ticaret ciro endeksi ise bir önceki aya göre%5,1 arttı.

hizmet sektöründeciro %24,7 arttı,

takvim etkilerinden arındırılmış hizmet ciro endeksi,2019 yılı mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %24,7 arttı. mevsim vetakvim etkilerinden arındırılmış hizmet ciro endeksi ise bir önceki aya göre%4,2 arttı.

haber avni kuru

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde kaldırımda bekleyen kişi otomobilin çarpması sonucu hayatını
Sıradaki Haber Otomobilin çarptığı yaya öldü