Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cihannüma Derneği öncülüğünde aileler, sabah namazında buluştu

Türkiye Genelinde 81 İl

Türkiye Genelinde 81 İl ve 120 İlçede Eşsiz Bir Dayanışma Gösterisi yapıldı.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği’nin öncülüğünde Türkiye genelinde birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nun destek verdiği etkinlik, 10 Haziran 2023 Pazar günü sabah namazında Ulu Camide yüzlerce aileyi bir araya getirdi. Ülkenin dört bir yanında eş zamanlı olarak gerçekleşen bu özel buluşma, Aksaray’ın Ulu Cami’sinde de büyük bir coşkuyla buluşuldu.

Sabah namazının kılınmasının ardından cami içerisinde yapılan tesbihat, dualar ve kısa sohbet, yeni eğitim öğretim yılının çocuklara hayırlı olması ekseninde İslam’ın ilme verdiği önemi vurguladı. Katılımcılar, bu anlamlı etkinliğin bir parçası olarak bir araya gelmenin önemini bir kez daha hissettiler.

Aksaray Belediyesi, etkinliğin sonunda Ulu Cami avlusunda sıcacık çorba ikramı yaparak katılımcıların yüreklerini ısıttı. Ayrıca, Cihannüma Aksaray Temsilciliği tarafından programa katılan onlarca çocuk ve gençlere kalem seti hediye edildi. Bu jest, etkinliği coşkuyla sonlandırdı.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen bu etkinlik, toplumun bir araya gelmesini teşvik eden ve dayanışma ruhunu yansıtan bir örnek olarak hafızalarda kalacak gibi görünüyor.

Haber: Avni Kuru