Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çiftçilerin beklediği an geldi; Tarıma Dayalı Uygulama Rehberi yayımlandı

Tarım Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu

Tarım Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu tebliğ ile Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, 2023-2024 başvuru dönemi için Tarıma Dayalı Yatırımlar Uygulama Rehberi yayımlamdı.

Gerek Aksaray’ da gerekse tüm Türkiye’de çiftçilerin beklemiş olduğu bu haber, tarıma dayalı yatırımlar ve başvuru süreçleri adına önem arz ediyor. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yayımlandığı duyurulan bu rehber, tarıma dayalı yatırımların desteklenmesi amacıyla başvuru süreci, koşullar ve detayları içeriyor.

Tarıma Dayalı Yatırımlar Uygulama Rehberi, çiftçilerin ve tarım sektöründeki paydaşların projelerini başarıyla hazırlayabilmeleri için gerekli bilgileri sunuyor. Bu rehberin öncelikli hedefi ise tarım alanında yapılacak yatırımların desteklenmesiyle kırsal kalkınmayı güçlendirmek oluyor.

Çiftçilerin ve yatırımcıların başvurularını etkili bir şekilde yapabilmeleri için sunulan bu rehber, tarıma dayalı projelerin desteklenmesi yoluyla tarım sektörünün sürdürülebilirliğine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Başvuru sürecinin ve verilecek olan desteğin kapsam alanına giren projeler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların; ( https://www.tarimorman.gov.tr/TRGM/Duyuru/487/Kirsal-Kalkinma-Yatirimlarinin-Desteklenmesi-Programi-2023-2024-Basvuru-Donemi-Tarima-Dayali-Yatirimlar-Uygulama-Rehberi-Yayinlanmistir?fbclid=IwAR1tmICl5Ro_zRR5maeidrecjjbjbblJ9gcw9kjfzh0Jt03KKNUO9OKZkis) adresi üzerinden bilgi alabileceği aktarıldı.

Haber: Ağustos Gerçe