Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çiftçiler destekten yararlanmaya başladı

Çiftçilerin bankacılık süreçlerinde etkin

Çiftçilerin bankacılık süreçlerinde etkin rol alan “Kırsal Kalkınma Destekleri” Aksaray’da da rağbet görüyor. Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, il içerisinde hizmet veren çiftçilerin “Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı” kapsamında hibe almaya başladıklarını duyurdu.

Çiftçilerin bankacılık süreçlerine herhangi bir zorluk yaşamadan üretim yapabilmelerini sağlamak adına Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geliştirilen “Kırsal Kalkınma Destekleri Programı” Türkiye’de pek çok çiftçiye hibe vermeye başladı. Bunun üzerine harekete geçen Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiftçilerin bu destek programından faydalanabileceği duyurusunu yapmıştı.

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, konu hakkında yaptığı açıklamada “Bakanlığımız Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında % 50 hibeli Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Projelerinden faydalanan üreticilerimizle sözleşmelerimizi imzalamaya başladık. Hayırlı bereketli olsun inşallah.” ifadelerine yer vererek Aksaray’da bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi projesi kapsamında çiftçilerin %50 hibe almaya başladığını duyurdu.

Haber: Ağustos Gerçe