Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇİFT BAŞLI ARSLAN LOGOMUZ KARADENİZ VE GÜRCİSTANDAN SONRA NİJER’DE!

adana Şehir hastanesi hemşiresi

adana Şehir hastanesi hemşiresi elif bayındır kendisineyazarımız ve muhabirimiz ali genç tarafından ordu’da hediye edilen Çift başlıarslan logomuzu taşıyan şapkayı kara deniz bölgesi gezisi ve gürcistan’ın batumşehrinden sonra gönüllü hemşire olarak gittiği orta afrika ülkesi nijer’dekigörevi boyunca da başından çıkartmadı.

aksaray İl kültür ve turizm müdürü mustafa doğantarafından teklif edilen ve çalışması yapılan belediye başkanı haluk Şahin yazgı tarafından da 2004 yılında yenibelediye logosu olarak kabul edilen şimdilerde başta İl Özel idaresi  ve aksaray gazeteciler cemiyeti olmak üzerebir çok kurumumuzda kullanılmaya başlanan alay han kervansarayı taç kapısınıngirişinde bulunan Çift başlı arslan figürlü logolu şapka ile karadeniz ve batumile birlikte nijer’de de tanıtımımız yapıldı.

geçtiğimiz ay kara deniz turu esnasında ordu’da eşi ,oğluve kız kardeşleri ve enişteleriyle birlikte katılan yazarımız ve muhabirimizali genç tarafından hediye edilen Şapkayı adana Şehir hastanesi hemşiresi elifbayındır  karadeniz ve batum dan sonranijer’de de  başından çıkartmadı.

tİka tarafından organize edilen nijer deki binlercehastanın tedavisini gerçekleştiren türk sağlık ekibine gönüllü katılan hemşireelif bayındır tarafından başından çıkartılmayan şapkanın üstündeki logomuzlailimizin tanıtımı karadeniz ve batum ‘dan sonra nijer’de de  yapıldı.

konu ile ilgili olarak ali genç’e bilgi veren adana şehirhastanesinin 30 yıllık tecrübeli göz ameliyatı hemşiresi elif bayındır” türk İş birliği ve koordinasyonbaşkanlığı( tİka) tarafından organize edilen orta afrika Ülkesi nijer dekigönüllü olarak katıldığımız görevimize İstanbul dan bindiğimiz uçağımızla yaptığımız 6 saatlik yolculuktan sonranijer’in başkenti niamey’e vardık.

oradan 10 saatlik bir otobüs yolculuğuyla tesiada tİkatarafından türk hekim ve sağlık çalışanları tarafından gerçekleştirilen genelcerrahi ve doğum ameliyatları yapılan merkeze ulaştık.

tesiva’dan türkiye’den gönüllü olarak giden 5 göz doktoruve 5 göz ameliyatı hemşiresi 52 sağlık personeli arkadaşımızdan oluşan ekiplebirlikte her gün 45 dakikalık yolculukla tesiva’dan  agiad’a giderek yüzlerce göz hastasınınameliyatını gerçekleştirdik.

15 gün boyunca her gün sabah 45 dakikalık yolculuklageldiğimiz agiad da doktor, hemşire ve sağlık personelinden oluşan ekibimizleuyumlu bir şekilde milletimiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek buradakiinsanların dertlerine deva olmaya çalıştık.

tİka tarafından organize edilen bu hizmetlerimizle bizlerülkemiz adına dertlerine deva olduğumuz hastalarımızın tedavisinigerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken onların da bize ve bizlerin şahsındaülkemize olan minnet ve teşekkürlerini gördük.

oradaki görev süresi içinde ve görev yerimizde bulunanlargörüşürken hediye ettiğiniz aksaray belediyesi’nin logosunu taşıyan şapkayıkafamdan çıkartmadım. ”dedi

haber ali genç

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin
Sıradaki Haber Aksaray Ziraat Odası Başkanı: “Toprak Candır, Canımızı Yakmayın!