Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin yeni yüzleri: Kadın kolları ve ilçe başkanları tüzük için buluştu

CHP’den İlçe danışma kurulu toplantısı: Tüzük değişikliği istişare edildi.

CHP'den İlçe danışma kurulu

CHP Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir liderliğinde Ortaköy, Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerinden gelen parti yöneticileri ve üyeleri, tüzük değişikliği üzerine bir araya geldi. Toplantı verimli geçti ve katılımcılara teşekkür edildi.

CHP İl Başkanı Bilal Özdemir’in önderliğinde, Ortaköy İlçe Başkanı Mübaat Güneyli, Ağaçören İlçe Başkanı Duran Erdem, Sarıyahşi İlçe Başkanı Abdurrahim Doğangüzel, Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cansu Bülbül, Kadın Kolları İl Başkanı Elif Gökkuş ve diğer ilçe başkanları, yöneticileri ve partililer bir araya geldi. Ortaköy, Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerinin İlçe Danışma Kurulları yapılarak, parti tüzüğünde yapılacak değişiklikler istişare edildi.
CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, Toplantının verimli geçtiği ve katılımcılara teşekkür etti.
Toplantıya ayrıca, Ortaköy’ün önceki dönem ilçe başkanları İsmail Karakaya ve Medeni Uğur, İl Başkan Yardımcıları Erdoğan Han ve Kubilay Çalışkan ile Ortaköy, Sarıyahşi ve Ağaçören ilçe yöneticileri ve partililer katılım sağladı. Katılımcılar, önerilerini sunarak yeni tüzük maddeleri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

İl Başkanı Bilal Özdemir, Verimli geçen bu toplantı için tüm başkanlarımıza, yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ederiz’ dedi.

Avni KURU