Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin ilk kadın adayı olan Pelinsu Yıldırım Demir, kadın girişimcilerle ve esnaflarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında kadın girişimciler ve Necip Fazıl Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Aksaray’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden ilk kadın belediye başkan adayı olma özelliğini taşıyan Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında kadın girişimciler ile bir araya geldi. Kadın girişimciler ve kadın esnaflar ile bir araya gelen Pelinsu Yıldırım Demir, Aksaray’da kadınların girişimcilik sektöründe ve esnaflıkta yaşadığı sorunları dinledi. Kadınların istihdam oranında çok daha fazla işgücünün bulunması gerektiğini ifade eden Pelinsu Yıldırım Demir, her bir kadın ile birebir görüşerek istek, öneri ve sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Aksaray’daki ziyaretleri kapsamında Necip Fazıl Caddesi’nde bulunan esnaflarla da bir araya geldi Esnaflarla, ekonomik koşullar hakkında istişarede bulunan Pelinsu Yıldırım Demir, Türkiye’nin ekonomisinden ne derecede etkilendiklerini sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaretleri sırasında; Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Altınpınar, il yöneticileri ve parti üyeleri eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe