Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin Aksaray adayları, tüm Türkiye’ye tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, 18 Şubat Pazar günü Ankara’da gerçekleşen aday tanıtım programı kapsamında, bir kez de CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından tanıtıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin başta Aksaray belediye başkan adayı ve devamında ilçe ve belde belediye başkan adayları olmak üzere gittiği Ankara’da Cumhuriyet Halk Partililer için oldukça coşkulu bir program gerçekleşti. Program kapsamında Aksaray’ın adaylarının tanıtılacağı sırada; Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve ilçe, belde adayları tek tek kürsüye davet edildi. Burada kendilerine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ankara’da gerçekleşen aday tanıtım toplantısında; Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Ali Abbas Ertürk, Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bilal Özdemir, İl Kadın Kolları Başkanı Elif Gökkuş, İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca ve beraberindeki parti yöneticileri katılım sağladı. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir; “işimiz gücümüz Aksaray” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe