Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’den Arda Tonbul paylaşımı: “Kaza Değil Cinayet”!

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde trajik bir şekilde staj yaptığı fabrikada ağır yaralanan 14 yaşındaki Arda Tonbul’un yaşam mücadelesini kaybetmesi nedeniyle “Kaza Değil Cinayet!” başlıklı bir paylaşımda bulundu.

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan bir demir çelik fabrikasında staj yapan 14 yaşındaki Arda Tonbul, 9 Ocak Salı günü kafasının sac büküm makinesine sıkışması sonucunda ağır yaralanmıştı. 14 yaşındaki çocuk trajik olayın ardından derhal hastaneye kaldırılmış ve tedavisine başlanmıştı. Ancak, beyin kanaması durmayan 14 yaşındaki Arda Tonbul yaşam mücadelesini kaybetti. Tüm Türkiye’de üzüntüyle karşılanan bu olayda, Arda Tonbul’un yanında usta olmadığı belirlenmiş ve işyeri sahibiyle iş güvenliği uzmanı tutuklanmıştı.

Olayla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığının sosyal medya hesaplarından “Kaza Değil Cinayet” başlığıyla yapılan paylaşımda, Arda Tonbul’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilenirken, “2023 yılında ülkemizde 1932 işçi, iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi. İşçilerimizin güvende olmadığı bu düzen değişecek, kararlıyız!” denildi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz