Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP SEÇİM STARTINI VERDİ

pazartesi günü kültür merkezinde

pazartesi günü kültür merkezinde chp İstanbulmilletvekili eren erdem’in katılımı ile chp aksaray il teşkilatı seçim startınıverdi.

cumhuriyet halk partisinin programına katılan chpİstanbul milletvekili eren erdem, chp İl başkanı ramazan koçak, chp ilteşkilatı, chp’li belediye başkanları ve çok sayıda parti mensupları katıldı.

programda konuşma yapan chp İl başkanı ramazan koçak yapmışolduğu konuşmasında; “ türkiye büyük millet meclisinin 98. kuruluş yıldönümünde ulu önderimiz mustafa kemal atatÜrk’ün kurtuluş savaşı şehitlerimizisaygı ve rahmetle anıyoruz. tüm çocuklarımızın 23 nisan ulusal egemenlikbayramını kutlarım. Ülkemiz, geleceğimiz ve çocuklarımız açısından seçimegidiyoruz. bu seçimlere yönelik nasıl çalışmalıyız. gücümüzü maksimum nasılkullanmalıyız. nasıl bir aday profili yadahangi adaylardan seçilebilmeliyiz.aksaray’da başarıyı nasıl yakalamalıyız. bu soruların cevabını bulmak ve sizdeğerli partililerimizle hedef olan konularımızı konuşmak ve örgütümüze güçkatmak için buradayız. 24 haziran günü yapacağımız, seçim tarihi bir önemesahiptir. neden böyle söylüyoruz. sonuçları gelecek yüzyılımıza damga vuracağıiçindir. İddia ediyorum. cumhuriyet tarihimizin bugüne kadar yapılan tümseçimlerin toplamından daha büyük bir öneme sahiptir. Öncelikle bu gerçeğikavramınızı rica ediyorum. kaybedilirse neler kaybedilmiş olacağını her biryurttaşımızın kafasında ve vicdanında muhasebesini iyi bir şekilde yapmasınırica ediyorum. bu seçim sıradan bir milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimiolarak göremeyiz. biz 24 haziran seçim günü milletvekilliği cumhurbaşkanıseçmeyeceğiz. 24 haziran günü nasıl bir ülkede yaşayacağımızı belirleyecektir”dedi.

chp İstanbul milletvekili eren erdem yapmış olduğu konuşmada;“şuan aksaray’da siyasi iklim hiç olmadığı kadar hareketli her biriniz kahvede,sokakta, komşunuzla otururken siyaset yapıyorsunuz. kötü olan şey kavgadır kötüolan şey kutuplaşmadır. siyaseti kurarken yapacağınız en önemli şey, bu ülkedeyaşayan 81 milyon vatandaşımızın hiç birinin kötü, düşman, şeytan olmadığını bilerekhareket etmiş olmalıyız.

ben allah’tan korkan bir adamım İslam tarihi ve felsefesi hakkında 9 tane kitap yazdım. birçok kişiden dahaiyi kur’an- kerim okurum ancak hiçbir zaman kameralar önünde okumam, mitingkürsülerinde de okumam, o benim mahremimdir. İbadetimdir. ben İslamiti kadınıkelam boyutundaki meselelerin üzerinde yazdığım kitaplarda birkaç tanesini yabancıdillere çevrildi. İlahiyat fakültelerinde tartışma konusu oldu. bunları niyesöylüyorum. ben allah’tan korkarım kimseye iftira atmam,  hayatım boyunca ben kimseye suçu olmayanbirine hiç iftira atmadım. beni kameraların karşısında bir şey söylerken görüyorsanızmutlaka elimde evrakını göstermişimdir. belgesiz konuşmam, bilirsiniz.aksaray’a gelirken başkanım dedi ki; vekilim burada birkaç kişi bir şeylersöylüyor. sen zamanında bir twit atmışın dedi. “türkiyeile İran savaşırsa İran’dan yana olurum diye hala konuşuyorlar. mahkeme kararıaldık. sahte olduğu ortaya çıktı. o fotoğrafı hazırlayan kişi yargılanıyor.neredeyse cezaevine girecek hala bunu mu konuşuyorlar. evet, bunu konuşuyorlar.niye? yalan haberi yaymakta mahir olanlar işin doğrusunu yazmıyorlaryayınlamıyorlar. İftiralarla var olmaya çalışıyorlar. yalanlarla var olmayaçalışıyorlar. yine aynı şekilde yine kendimden örnek vereyim. 2011 senesindebir kitap yazdım nurjuvazi diye. ben dedim bir burjuvazi yoktur. nurcuvaivardır. kitabın kapağında fettullah gülen’in resmi vardı. İçinde de fetullahgülen’in cia ajanı olduğunu dair belge vardı. kitap toplatıldı. benimahkemelerde ağırlaştırılmış müebbet cezasına yani idam davaları açıldı.biranda kendimi terör örgütü üyesi bir anda kendimi ağır mahkemelerde buldum.ne oldu şimdi. sıkışınca o yetmiyor birde fetöcü, öbürü yetmiyor dhkp-c’li,hayatımda daha kahvesinde geçmemişim. diyarbakır’a gideriz. vatandaşla temasederiz, oluruz pkk’lı bunu yapmalarının sebebi şu siyasetten vatandaşlaraverebileceğiniz bir şeyler yoksa varlığınız güçlü düşmanların varlığınadayanır. bir düşmana ihtiyacınız vardır. düşman yaratmanız gerekir. bunuyalanla da olsa dolanla da olsa yapmanız gerekir. bizim düşmana ihtiyacımız yokdeğerli arkadaşlar bizim bir idealimiz, bir davamız bir ülkümüz var biramacımız var biz bu amaç için siyaset yapıyoruz. İstediklerini söylesinler hiçumurumda değil” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Anadolu'da ilk yazılı belgelerin bulunduğu
Sıradaki Haber Kültepe’de yeni kazı sezonu başladı