Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Pelinsu Yıldırım Demir esnafların sorun ve taleplerini dinledi

Pelinsu Yıldırım Demir, Necip

Pelinsu Yıldırım Demir, Necip Fazıl Caddesi esnafları ile bir araya geldi. 31 Mart yerel seçimlerine doğru giderken, Aksaray’da çalışmalarına hız kazandıran Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, bu kapsamdaki ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.

Pelinsu Yıldırım Demir, Necip Fazıl Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek, tek tek sorunlarını dinledi. Türkiye’deki ekonomik pahalılıktan söz eden esnaflar, ekonomik sıkıntılardan ötürü yaşadıkları zor durumu anlattılar. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Aday Pelinsu Yıldırım Demir, yerel seçimler kapsamında geliştirilen projelerden birisi olan; ekonomik anlamda zor durumda bulunan vatandaşların kullanabileceği “halk kart” ve “halk market” projelerinden söz etti.

Ziyaret kapsamında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir; “Esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Aksaray’da daha iyi bir sosyal yaşam için elimizden geleni yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe