Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Parti Meclisi Üyesi Ertürk yerel seçim çalışmalarına Antalya’da başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Parti

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, yerel seçim çalışmaları kapsamında Antalya’da ilçe yönetimleri ile istişarelerde bulundu.
Aksaray 27. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı ve Eski Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı, parti kurultayının tamamlanmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in A takımı kadrosunda yer almıştı. Parti Meclisi üyesi olarak siyasi hayatını sürdüren Ali Abbas Ertürk, yeni bir döneme girilmesiyle birlikte çalışmalarına da hız kazandırdı.
Parti Meclisi üyesi olarak görevine başlayan Ali Abbas Ertürk, kurultayın hemen ardından 81 ilin il başkanları ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında bir araya gelmişti. Siyasi arenadaki varlığını PM üyesi olarak sürdüren Ertürk, yeniden vatandaşlar arasındaki yerini aldı. Yerel seçimler için çalışmalarını başlatan siyasi partilerin aday süreçleri merak konusu olurken Aksaray’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayının kim olacağı da oldukça merak edilen konular arasında. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan görevlendirme ile Antalya’ya giden Ali Abbas Ertürk, burada vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar bir araya geldiği sırada, esnafın da sorunlarına kulak veren CHP’li Ertürk, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Antalya’nın ilçelerinden birisi olan Gazipaşa’da Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Belediye Başkan Adayları, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ile görüşmeler gerçekleştiren CHP’li Ertürk yerel seçimlere yönelik istişarede bulundu.

Haber: Ağustos Gerçe