Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Parti Meclis Üyesi Ertürk, CHP Genel Başkanı Özel ile birlikte Hatay’da anma törenine katıldı

6 Şubat 2023 tarihinde

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkez üssü olup 11 ili etkileyen depremin birinci yıl dönümü olması sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi Hatay’da düzenlenen anma törenine katıldı. Depremin etkisi hala devam ederken CHP heyeti, anma törenin de vatandaşların acısını paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme Koordinatörü Ali Abbas Ertürk, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte, Hatay’da düzenlenen anma törenine katıldı.

Anma töreni, depremin yaşandığı saat olan 4.17’de gerçekleştirildi. Ali Abbas Ertürk yaptığı açıklamada, “6 Şubat depreminin acılarını unutmadık, unutturmayacağız!” ifadesini kullandı.

Ali Abbas Ertürk, aynı gün içinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi emekçileri tarafından Kırıkhan’da yaptırılacak olan meslek lisesinin temel atma törenine katılım sağladı.

Ardından, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte İBB Kiptaş Konteyner Kent’te vatandaşlarla bir araya gelen Ali Abbas Ertürk, depremin etkilediği bölgelerde yaşayan insanlarla dayanışma içerisinde olduğunu gösterdi.

Vatandaşlarla sohbet eden CHP heyeti vatandaşların acısını paylaştı ve çözüm yolları üzerine görüşme yaptı. Günün sonunda, bir kreşin açılışına katılan Ali Abbas Ertürk, çocukların eğitim ve bakımına destek veren bu tesisin önemine vurgu yaparak, toplumun her kesimine yönelik sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya devam etti.

CHP Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, yaptığı açıklamada, “6 Şubat depreminin acılarını unutmadık, unutturmayacağız. Bugün birlik ve dayanışma içinde depremzedelerle bir araya gelerek, onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik” dedi.

Haber: Fatma Altınok