Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP heyeti Yeşiltepe halkı ile bir araya geldi

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, Yeşiltepe kasabasını ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesi halkın nabzını tutmaya ve halkın sorun ve talebini dinlemeye devam ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, bu kapsamda Yeşiltepe kasabasını ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Tahsin Çelik’i ziyaret etti. Ardından Yeşiltepe halkı ile bir araya gelen CHP heyeti, halkın nabzını tuttu.

Yeşiltepe halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan CHP heyeti, belediye başkan adayı Tahsin Çelik’e başarılar diledi. Yeşiltepe halkının sorun ve taleplerini dinleyen CHP heyeti çözüm bulma noktasında değerlendirme yaptı.

Yaklaşan yerel seçimlere tüm hızıyla çalışma yürüten CHP heyet, “Hedef sosyal demokrat belediyecilik” mottosuyla saha çalışmalarıyla ilerlemeye devam ediyor.

Yeşiltepe kasabası ziyaretine;  Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanımız Bilal Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk,  Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar ve parti yöneticileri katıldı.

Haber: Fatma Altınok