Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Heyeti, Yenikent’te Halkla Buluştu: Seçim Öncesi Destek Arayışında!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, İl ve İlçe yöneticileri, İl Genel Meclisi adayları Osman Bilgen ve Bircan Boztoprak ve parti örgütü katılım gösterdi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine az bir zaman siyasi arenada haraketlilik devam ediyor. Yerel seçimlere az bir zaman kala partililer siyasi çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, İl ve İlçe yöneticileri, İl Genel Meclisi adayları Osman Bilgen ve Bircan Boztoprak ve parti örgütünden oluşan heyet Yenikent kasabasını ziyaret ederek, seçimlere yönelik halkın nabzını tuttu. Seçimlere yönelik hedeflenen çalışmalara yer veren CHP teşkilatı  Yenikent haklı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP heyeti, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunan heyet vatandaşların ihtiyaçlarının karışlanması yönünde çalışılacağın dile getirildi.

Haber: Ağustos Gerçe