Pazarcılar, artan maliyetlerin ve düşen alım gücünün işlerini zorlaştırdığını dile getirirken, vatandaşlar da hayat pahalılığının kendilerini derinden etkilediğini ifade etti. Kerem Anuf, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri geliştirmeye devam edeceklerini belirterek, “Emekçimizin ve esnafımızın her zaman yanındayız. Geçim sıkıntısı çeken halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Pazar ziyaretinde CHP’li gençler, esnaf ve vatandaşlarla birebir görüşerek onların beklentilerini not aldı. Kerem Anuf, “Sorunları yerinde görmek ve çözüm için mücadele etmek bizim görevimiz. Halkımızla dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP Aksaray Gençlik Kolları’nın halkla doğrudan temas kurarak gerçekleştirdiği bu tür ziyaretlerin devam edeceği belirtilirken, esnaf ve vatandaşlar da kendilerini dinleyen bir muhatap bulmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
Ağustos Gerçe