Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Aksaray’da miting hazırlıklarını sürdürüyor: Parti meclisi üyeleri sahada

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı, 1 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek olan miting öncesinde saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda Parti Meclisi üyeleri Ali Abbas Ertürk, Yalçın Görgöz, Niyazi Şen ve Uğurcan Irak’ın katılımlarıyla il ve ilçe başkanları, yöneticiler ve parti yönetimi ile ön hazırlık toplantısı düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı, 1 Ağustos Cuma günü

Toplantıda mitingin organizasyon süreci, lojistik planlamalar, halkla buluşma stratejileri ve saha görevlendirmeleri ele alındı. CHP heyeti, Aksaray halkıyla güçlü bir iletişim kurulması gerektiğini vurgularken, mitingin sadece bir siyasi etkinlik değil, aynı zamanda demokrasiye sahip çıkma çağrısı olduğunu ifade etti.

Parti Meclisi üyeleri, Aksaray teşkilatına verdikleri destek mesajlarıyla dikkat çekerken, CHP’nin Türkiye genelindeki mücadele ruhunun Aksaray’da da güçlü şekilde hissedildiğini belirtti. İl Başkanı ile birlikte yürütülen toplantıda ayrıca, yerel sorunlara dair geri bildirimler de değerlendirildi.

CHP’nin 1 Ağustos mitingine yoğun bir katılım bekleniyor. Parti yöneticileri, mitingin Aksaray’da demokrasi, adalet ve ekonomik adalet vurgusuyla gerçekleştirileceğini ve halkın taleplerinin açıkça dile getirileceğini ifade etti. Hazırlıklar doğrultusunda hem merkezde hem de çevre ilçelerde çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Haber Merkezi