Rozet takma seremonisine CHP’nin Aksaray’daki yöneticileri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Parti yönetimi, CHP’ye olan ilginin artmasının, halkın mevcut iktidara olan tepkisinden ve değişim talebinden kaynaklandığını belirtti. İl Başkanı Bilal Özdemir, yeni üyelerin partiye güç kattığını vurgulayarak, “CHP, Türkiye’nin aydınlık geleceğidir. Hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk ise CHP’nin sadece bir siyasi parti olmadığını, aynı zamanda bir demokrasi ve adalet mücadelesi yürüttüğünü dile getirdi. Ertürk, “Bugün burada CHP ailesine katılan arkadaşlarımız, halkın sesi olma yolunda bizimle birlikte yürüyecekler. Birlikte çalışarak, halkımızın sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP Aksaray İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, partiye yeni katılımların süreceği ve örgütlenme çalışmalarının daha da hız kazanacağı belirtildi. Rozet takma seremonisi, yeni üyelerin CHP saflarına katılmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Ağustos Gerçe