Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Adayı Pelinsu Yıldırım Demir; “Esnaflarımıza bol bereketli kazançlar diliyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında Sosyete Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Yıldırım Demir, bu kapsamda yaptığı açıklama sırasında muhabbetleri ve yakın ilgileri için esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, ziyaretleri sırasında vatandaşların ve esnafların mevcut ekonomik koşullar içerisindeki durumunu sorarak onların sorun ve taleplerine kulak verdi.  Konu hakkında açıklama yapan Pelinsu Yıldırım Demir, “ Sosyete Pazarı esnafımız ile bir araya geldik. Kendileri ile mevcut koşullar hakkı8nda istişarede bulunduk. Sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledik. Esnafımıza bol bereketli kazançlar diliyorum. Nazik karşılamalarından ve muhabbetlerinden dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaretleri sırasında; önceki dönem il başkanlarından Hacı Ali Keleş, il ve ilçe parti yöneticileri ve çok sayıda partili üye eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe