Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Adayı Pelinsu Yıldırım Demir Aksaray’da STK’ları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, şehir içerisindeki ziyaretleri kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Pelinsu Yıldırım Demir, seçime sayılı zaman kala şehir içerisindeki ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ederken, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek, Aksaray hakkında istişarelerde bulunuyor. CHP Adayı Demir, bu kapsamda Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği ve Aksaray Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Ziraat odası ziyareti sırasında Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ile bir araya gelen Yıldırım, oda çalışanları ile de sohbet etti. Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ziyareti sırasında, Birlik Başkanı Bekir Kaya ile bir araya gelen Yıldırım, faaliyetler hakkında istişarede bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, “Nazik karşılamalarından ve güler yüzlerinden ötürü Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kaya ve çalışanlarına çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe