Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çevre sağlığı için büyük adım: Aksaray Belediyesi çöp konteynerlerini yıkıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde devam eden çalışmalar kapsamında şehrin çeşitli noktalarına yerleştirilen çöp konteynerleri temizleniyor. İnsan sağlığı için ciddi tehlikelere yol açacağı ön görülen çöp konteynerleri düzenli olarak belediye ekipleri tarafından yıkanıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi  insan sağlığını korumak amacıyla başlattığı çalışma kapsamında temiz bir çevre oluşturmak için etkili çalışmalarda bulunuyor. Belediye ekipleri tarafından düzenli olarak yıkanan çöp konteynerleri çalışması kapsamında Hürriyet mahallesi bu çalışmanın gerçekleştiği birçok noktadan bir tanesi oldu.

Çevre korumaya yönelik yapılan çalışma kapsamında belediye ekipleri çöp konteynerleri bol köpük ve suyla yıkayarak tertemiz hale getiriyor. İnsan sağlığını riske atacak durumlar ortadan kaldırılıyor. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan bu çalışma halk tarafından oldukça takdir ediliyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Trafik güvenliği ve estetik görüntü için lütfen kapaklarını kapalı tutalım, yazı yazmayalım, ateş atmayalım” şeklinde ifadelerine yer vererek vatandaşların bu konu hakkında hassasiyet göstermeleri gerektiğini hatırlattı.

Fatma Altınok