Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cevizi ile meşhur Ağaçören’de 3.Ceviz Festivali yapılacak

Aksaray’da 3. Geleneksel Ceviz

Aksaray’da 3. Geleneksel Ceviz Festivali heyecanına sayılı günler kaldı

Ağaçören Belediyesi tarafından her yıl geleneksel düzenlenen Ceviz Festivali, bu yıl da gerçekleşemeye hazırlanıyor. Ağaçören halkının ve Aksaraylı vatandaşların yoğun katılımının beklendiği Ceviz Festivali 14 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek.

14 Ekim Cumartesi günü Ağaçören Belediye Meydanında başlayacak olan 3. Geleneksel Ceviz Festivali, Ağaçörenli vatandaşların ve Aksaray halkının yoğun katılımını bekliyor. Festival kapsamında vatandaşların keyifli vakit geçirebilmeleri için çeşitli etkinlikler ve konser organizasyonu yapılacak. 14 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de başlayacak olan 3. Geleneksel Ceviz Festivali açılışına, festivalin birinci gününe özel konser düzenlenecek. Festivalin ilk gününde saz sanatçısı ve şarkıcı Ali Kınık yer alacak. Ali Kınık’ın saat 15.00 itibariyle sahne alacağı festivalde, katılımcılara sanatsal anlamda da bir doyum yaşatılması hedefleniyor.

Aksaray’ın en önemli ilçelerinden birisi olan Ağaçören’de toplanan cevizler, festival kapsamında stantlarda yerini alacak ve Ağaçören cevizinin tanıtımı yapılacak. 3. Geleneksel Ceviz Festivali hakkında açıklama yapan Ağaçören Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç, “14 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de başlayacak olan 3. Geleneksel Ceviz Festivalimize, tüm Aksaraylı vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer vererek festivale davette bulundu.

Haber: Ağustos Gerçe