Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CESURLAR HAREKETİNİ DESTEKLİYORUZ

milletvekiliadayları ayhan erel, nuri

milletvekiliadayları ayhan erel, nuri koçaş, İl başkanı Özhan türemiş ve beraberlerindebulunan parti teşkilatı örnek sanayi ve çarşı esnafına ziyaretlerinisürüdürüyor.24 haziran seçimleri için vatandaş ziyaretleri yapan İyİ partimilletvekili adayları esnafın görüşlerine verdikleri önemi her biriyle tek tekfikir alışverişinde bulunarak belli ediyor. 

endertli bölgelerden biri olan örnek sanayi ve esnaf kesimi uzun süredir düzelirümidi ile ak partiye oy verdiklerini lakin artık ümitleri tükendiği için budönem oy vermeyeceklerini, artık denenmemişi denemek ,istediklerinibelirtiyorlar. zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu bir ülkedeyaşamak istemediklerini ve sonlarını hiç iyi görmediklerini belirten esnaf’’artıkşansımızı İyİ parti ile deneyecegiz ve inanıyoruz ki bugünden daha iyi günleregideceğiz 24 haziran sabahı bu düzenin değişmesi için sandıklara gidip oyumuzuvereceğiz. cesurlar hareketini sonuna kadar destekleyeceğiz’’görüşündebirleşiyor.

İyİparti milletvekili adayları ayhan erel ve nuri koçaş ise yaptıkları ziyaretleresnasında ‘’ bizler sizler için yola çıktık, sizlerle senelerdir zaten aynıortak paydalar için mücadele eden halkın içinden insanlardık. bundan sonradaaynı ortak paydalar için mücadele edeceğiz. yüzümüzü güneşe dönme vaktidir.güneş 25 haziran sabahı türkiye’nin üzerine en kuvvetli hali ile doğacak.esnafın ve sanayicinin yeniden kendisini toplaması için projelerimiz var ve buprojeleri seçilir seçilmez gerçekleştirmek için ilk adımları atacağız. aksarayili içinde var gücümüzle çalışacak şehrimizin kalkınması için gerekliyatırımları almasını sağlayacağız. yolumuz iyilik yolu, yolumuz doğruluk yolu’’şeklinde konuştular.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bu haberin fotoğrafı yok
Sıradaki Haber CHP Aksaray’da Kadın Kolları Başkanlığına Yeni İsim: İşte o isim!