Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cerit köyünde düğün yemeği ve bayrak kaldırma töreni yapıldı!

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ve beraberindeki heyet, Cerit Köyü’nde düzenlenen düğün yemeği ve bayrak kaldırma törenine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş, Merkez İlçe Başkanı Mevlüt Kılıç ve teşkilat mensupları, Cerit Köyü’nde gerçekleştirilen düğün yemeği ve “Bayrak Kaldırma” törenine katıldı. Kaşlı ve beraberindekiler, Kaşlı ve Özçifçi ailelerinin değerli evlatları Osman ve Benginaz’ın bu mutlu gününde yanlarında bulunarak tebriklerini iletti.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş, Merkez İlçe Başkanı Mevlüt Kılıç ve MHP teşkilat mensupları, Cerit Köyü’nde gerçekleşen geleneksel düğün yemeği ve bayrak kaldırma töreninde bir araya geldi. Tören, Kaşlı ve Özçifçi ailelerinin büyük gurur ve mutlulukla düzenledikleri bu özel günde, köy halkı ve davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayrak kaldırma töreninde, milletvekili Ramazan Kaşlı ve diğer davetliler, Osman ve Benginaz çiftinin yeni hayatına güzel temennilerde bulunarak, ailelerine de en içten dileklerini sundu. Tören boyunca köy halkı, geleneksel müzik ve danslarla coşkuyu doruğa çıkardı.

Milletvekili Ramazan Kaşlı, yaptığı kısa konuşmada, genç çiftin mutluluğuna ortak olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bu güzel günde ailelerimizin yanında olmak bizim için büyük bir onur. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyor, ailelerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Düğün yemeği ve bayrak kaldırma töreni, Cerit Köyü’nde unutulmaz anlara sahne olurken, törene katılanlar için anlamlı ve coşku dolu bir gün olarak hafızalarda yerini aldı. MHP heyeti, törenin ardından köy halkıyla bir araya gelerek sohbet etti ve köyün sorunları üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Avni Kuru