Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CEMİYET’TEN VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARETİ

aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı

aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı yaşar karatay vecemiyete bağlı ilimizde yayın yapan yerel ve ulusal gazete temsilcileri, öncevali aykut pekmez’i ardından İl emniyet müdürü ali karabağ’ı makamında ziyaretederek gündeme ilişkin konularda görüş alışverişinde bulundu. 

gazeteciler ilk olarak vali aykut pekmez’i makamındaziyaret etti. samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede vali aykut pekmezgazetecilerin geçmiş bayramını kutladı. pekmez ilimizde yayın yapan yerel veulusal gazete temsilcilerinin üzerine düşen sorumlulukları gayet itinalı birşekilde yerine getirdiklerini belirterek “kamuoyunu doğru bilgilendirme vebilinçlendirme konusunda gazetecilerimize her zamankinden daha fazla sorumlulukdüşüyor. ve görüyorum ki ilimizde birçok yayıncı kuruluş ulusal ve yerelanlamda gerçekten çok seviyeli ve güzel çalışmalar içerisinde. buçalışmalarınızın başarılarınızın devamını temenni ediyorum” dedi.

“kamuoyunun sevgilisi oldu”

aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı yaşar karatay ise“valimiz ilimizde göreve başladığı günden bu yana aksaray halkının yedidenyetmişe gönlüne taht kurmuş, sevilen bir valimiz olmuştur. Özellikle sayınvali’mizin yaptığı başarılı çalışmalar ve samimi davranışları, halkımızınsürekli içinde olması, kısa sürede vali’mizi aksaray kamuoyunun sevgilisihaline getirmiştir. bizler gazeteci olarak kendisiyle yakın çalışmaktan çokmutluluk duyuyoruz. sayın vali’mizin yaptığı bütün çalışmalar aksaray kamuoyuve ulusal kamuoyu tarafından da takdirle izlenmektedir. biz valimizden memnunuzve her zaman gazeteciler cemiyeti olarak destekçisi olduğumuzu belirtmekistiyoruz” diye konuştu.

“huzur kenti aksaray İçin Çalıştık”

valilik ziyaretinin ardından gazeteciler İl emniyetmüdürlüğü’ne geçerek İl emniyet müdürü ali karabağ’ı makamında ziyaret eden gazetecilercemiyeti başkanı yaşar karatay ve cemiyet üyeleri gazeteciler 24 haziran seçimiöncesi son hazırlıklar ve çalışmalar hakkında il emniyet müdürü ile sohbet etmeimkânı da buldu. samimi bir ortamda gazetecilerin sorularını cevaplayan İlemniyet müdürü ali karabağ “aksaray’ın huzur kenti olabilmesi için bütünteşkilatımızla gece gündüz çalışmaktayız. İlimizde her şey ülkemizin, ilimizinbekası ve vatandaşlarımızın huzuru için. bizler devlet terbiyesi ve prensipleriile yıllardır hizmet vermekteyiz. devletimize bu süreç içerisinde mesai mefhumugözetmeyen teşkilatımızla, vatandaşımızın huzur ve güvenliği için çalışmayadevam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'ın mutfak kültüründe önemli bir
Sıradaki Haber Aksaray’ın Kültürel Zenginliğini Sofralara Taşıyan Kömbe Şöleni!