Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CEMİYETTEN VALİ MANTI’YA ZİYARET

son çıkan valiler kararnamesi

son çıkan valiler kararnamesi ile bingöl valisi ikenaksaray valiliğine atanan ali mantı’ya aksaray gazeteciler cemiyeti hoş geldinziyaretinde bulundu.

görevine başlayan yeni aksaray valisi ali mantı’yımakamında ziyaret eden aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı yaşar karatay vecemiyete bağlı gazeteciler, vali mantı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“birlikte Çalışacağız”

vali ali mantı gazetecilerin nezaket ziyaretinden duyduğumemnuniyeti dile getirerek “sizler ilin geçmiş hafızasını ve güncelhafızasını elinde bulunduran insanlarsınız. ortak amacımız en iyi şekildevatandaşa kamuoyuna hizmettir. bu minvalde birlikte çalışarak aksaray’a güzelhizmetlerde bulunacağınıza inanıyorum” dedi.

“ortak payda İnsan olmak”

ortak paydanın insan odaklı ve insan olmak olduğunubelirten vali mantı “ben her türlü habere, yorum ve eleştiriyeaçığım.  yalnız doğru haber ve doğrueleştiri benim en çok sevdiğim gazetecilik vasıflarından bir tanesidir. beninanıyorum ki aksaray ilinde görev yapan ki, zor şartlar altında görev yapan,basın kuruluşları bu minvalde çalışıyordur” diye konuştu.

“kapımız her zaman açık”

samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gazetecilerkendilerini tanıttı. ziyaretin ardından vali ali mantı ile hatıra fotoğrafıçektiren gazetecilere vali mantı “gazetecilere her daim kapımız açıktır.her ne sorununuz varsa ya da yapılabilecek, beraber ortak çalışabileceğimiz nekonu varsa, bilgi alışverişine hazırız” ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Sivas'ın İmranlı ilçesinde kontrolden çıkan
Sıradaki Haber Şarampole inen yolcu otobüsündeki 21 kişi yaralandı