Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çek Cumhuriyetinde Milli Gurur: Aksaray Sezai Karakoç Ortaokulu Öğrencileri Göz Doldurdu!

Aksaray Sezai Karakoç Ortaokulu’nun

Aksaray Sezai Karakoç Ortaokulu’nun Erasmus öğrenci hareketlilikleri projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti’ne gönderdiği öğretmen ve öğrenciler, milli manevi değerlerimizi yansıtan çalışmalarıyla dikkat çekti.

Aksaray Sezai Karakoç Ortaokulu, Erasmus Öğrenci Hareketlilikleri Projesi çerçevesinde Prag’a bir öğretmen ve dört öğrenci ile katıldı. Bu öğrenci grubu, kültürel ve eğitsel faaliyetler gerçekleştirerek ülkemizin milli manevi değerlerini yansıtan hikaye ve masalları Çek Cumhuriyeti’ndeki akranlarına aktardı.

Prag’daki ziyaretleri sırasında Aksaray’ı ve okullarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerini tanıtan öğrenciler, İngilizce, beden eğitimi ve bilgisayar derslerine katılarak aktif bir şekilde çalışmalara dahil oldular. Bu etkili katılımlarıyla Çek öğretmenlerin takdirini kazandılar ve Aksaray’ı gururla temsil ettiler.

Aksaray Sezai Karakoç Ortaokulu Müdürü Okan Çelik, öğrencilerini tebrik ederek edindikleri bilgi ve deneyimleri arkadaşlarına aktaracaklarını ve başarılı bir geleceğe sahip olacaklarını belirtti. Bu başarılarıyla Aksaray ve ülkemizi gururla temsil eden öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), sağlık
Sıradaki Haber 18 – 55 yaş aralığında herkes başvuru yapabilir; KPSS şartı yok! Hastaneler en az 29.780 TL maaşla çalışacak personel arıyor! İşte başvuru şartları